Het team

Kees Roest

“Het is alweer bijna 12,5 jaar geleden dat ik (Kees Roest) benaderd werd om eens mee te denken met een ondernemer op het gebied van administratie en belastingen. Dat vond ik zo interessant dat ik vrij snel daarna heb besloten om een eigen administratiekantoor te starten met als doel om de ondernemer te ondersteunen en te adviseren op allerlei gebieden. Naast het ondernemerschap vind ik die adviesrol het leukste aan m’n werk en doe dat dus met veel plezier.”

Mathieu Heijmans

“Ik ben Mathieu Heijmans en ben financieel adviseur. Sinds 2015 werk ik bij ADYVO BV met veel plezier. Ik ben accuraat, analyserend en vind het leuk om met de klant mee te denken en financieel advies te geven.”

Matheus Verlaan

“Mijn naam is Matheus Verlaan en kom uit Woerden, ik ben sinds april 2016 werkzaam als administratief medewerker bij Administratiekantoor ADYVO BV. Vanaf september 2017 ben ik de opleiding SPD Accountancy gestart, dit doe ik in de vorm van een werken en leren traject.”

Mascha van den Berg

“Mijn naam is Mascha van den Berg-Vlaar en ben vanaf december 2016 parttime werkzaam bij administratiekantoor ADYVO BV als administratief medewerker. Hiervoor heb ik negen jaar bij een ander administratiekantoor gewerkt. Om mezelf te ontwikkelen heb ik de cursus MBA gevolgd zodat ik in de toekomst nog meer voor onze klanten kan betekenen.”

Francisca van der Linden

“Mijn naam is Francisca van der Linden en kom uit Harmelen. Sinds september 2017 ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij administratiekantoor ADYVO BV. In 2018 heb ik mijn diploma Bedrijfsadministrateur Niveau 4 behaald en ga ik beginnen aan de studie Moderne Bedrijfsadministratie.”