Over Adyvo

OVER ADYVO

Begin 2008 richtte ondernemer Kees Roest zijn financieel advieskantoor ADYVO op en vestigde zich in Woerden. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven waarin hij bij zowel kleine als grote bedrijven diverse functies vervulde binnen financiële afdelingen en projectteams, kwam hij er na het helpen opstarten van een onderneming achter dat daarin zijn hart lag.

Persoonlijke aanpak

Ondernemers op een proactieve manier begeleiden en ondersteunen is de insteek van ADYVO. Met 5 medewerkers bedient het kantoor een klantenbestand van ruim 400 klanten.

Door onze proactieve benadering kennen wij u door en door, wat garandeert dat de aanpak van uw administratie, het maken van periodieke rapportages en het indienen van belastingaangiftes met een persoonlijke betrokkenheid wordt behandeld.

Neem gerust contact op wanneer u met vragen zit. Wij denken graag proactief met u mee om tot passende oplossingen te komen. Ondernemen is immers meer dan alleen hard werken. Laat ons u helpen te focussen op uw bedrijfsvoering terwijl wij de administratie uit handen nemen.

KLAAR VOOR GOED ADVIES?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij nemen graag contact met je op!