Klantervaringen

KLANTERVARINGEN

Tjerk Hubregtse

www.tjerkhubregtse.nl

Eigenaar Hubregtse Media

Adyvo heeft veel expertise in huis en helpt mij als zzp’er antwoord te geven op zaken waar ik anders veel tijd en energie aan kwijt zou zijn. Daarnaast is het bedrijf eerlijk, persoonlijk en betrokken.

Ik kan altijd bellen voor een vraag en er wordt regelmatig bij mij gecheckt hoe het (financieel) gaat. Dat alles en een mega scherp tarief, maakt voor mij de keuze voor Adyvo erg makkelijk!

Joeri Blok

www.blokboosters.nl

Mede-eigenaar Blok boosters:

Blok boosters is al jaren een tevreden klant van ADYVO. Bij de zoektocht naar een ander administratiekantoor was de belangrijkste voorwaarde dat het een administratiekantoor zou zijn dat op financieel en belastingtechnisch gebied met ons mee ging denken. Dat hebben wij in Adyvo zeker gevonden. Adyvo is gekwalificeerd in de werkzaamheden die ieder kwartaal en jaarlijks terugkomen, maar combineert dat ook met goede en kritische gesprekken. De administratie kunnen wij zelf wel, maar welke impact hebben onze strategische beslissingen financieel gezien op de korte en de lange termijn. Dat is waar ADYVO voor ons een belangrijke partner in is geworden. Wij bevelen ADYVO dan ook van harte aan!

Karen Russel en Gustavo Corrales Romero

www.gustavocorralesromero.net

Eigenaren KyG Productions:

De V.O.F. KyG Productions koos in 2011 voor ADYVO na een vergelijkingsonderzoek en interviews met 5 verschillende boekhoudbedrijven. Wat zijn we blij dat we voor de ‘klik’ zijn gegaan. Kees Roest heeft de toezegging dat hij graag meedenkt – en dus meerwaarde biedt – meer dan waar gemaakt en is hiernaast ook nog zeer deskundig gebleken. We vertrouwen hem blindelings en hopen met hem oud te worden.

Stein van Spankeren

www.vidavitaal.nl

Eigenaar Vida Vitaal

Vanaf het eerste moment voelde ik dat er met me werd meegedacht. In ADYVO heb je niet alleen een professioneel adres voor je cijfers, maar ook een partij die je scherp houdt op zaken waar veel ZZP-er zoals ik (nog) geen verstand van hebben. Dat is heel erg fijn! Daarnaast werken ze tegen tarieven die ik nergens anders zo scherp kon vinden. Super!

Corine Versteegen en Simon Oerlemans

www.dtc-alphen.info

Namens DTC Alphen

Net na de start van ons bedrijf hebben wij een deel van onze boekhouding uitbesteed aan ADYVO en zijn wij heel tevreden. In het verleden hebben wij wel nare ervaringen gehad met boekhouders, vooral doordat zij meer aan zichzelf dachten dan aan ons bedrijf. Bij ADYVO is alles open, helder en eerlijk. Bovendien is er persoonlijke aandacht. (we voelen ons geen nummer) We zijn vanaf de eerste dag goed geholpen en we hebben goede tips ontvangen. De kosten vallen mee, zeker als je ziet wat een voordelen wij hebben door ADYVO onze belasting in te laten dienen. We houden altijd meer over dan wanneer wij het zelf berekenen. Kees Roest heeft verstand van zaken en is niet te beroerd om de tijd te nemen om ons zaken uit te leggen en te helpen onze boekhouding beter op orde te hebben. Mensen die nog twijfelen met ADYVO in zee te gaan mogen gerust contact met ons opnemen. Wij zijn super tevreden!

Cor Slob

www.buchelo.nl

Wij hebben goede ervaring met ADYVO opgedaan in de loop der jaren. Snel en bekwaam op gebied van advies en uitvoering!

KLAAR VOOR GOED ADVIES?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij nemen graag contact met je op!